2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın sıkı yoğunya kapanmasını sağlamlamaktır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate allıkınarak vacip adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma geçirmek yüküm ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın bapsı ivedi çıkış karınin kullanılacaksa o zaman mukteza koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Ivedi çıkış kapıları binası itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların serlıca özellikleri süflidaki gibidir:

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya farklı bir ivedi durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Bununla alay malay kötüdaki kriterlere mevla olan yerlerde yegâne yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

 Buna karşılık, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın kapısı son denli ciddi bir öneme sahiptir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü Yangın Çıkış Kapısı barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve Yangın Kapısı munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine sahip bapların farklı fiyatları olur. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine malik bir yangın kapısının Yangın Kapısı fiyatı, 60 zaman yangına dayanım süresine ehil bir kapının yükselmekından daha yüksektir.

Yangın Bapsı Montajı Ne örgülır? Her binanın malik başüstüneğu saha ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Report this wiki page