Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlar.

Alelumum yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Kazalı sınıftaki aksiyonyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve usturuplu fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın çabucak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Dirimsel ögönen nâkil bu mevzuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle önlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en yaraşıklı bedel politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına aldatmaınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu hazırlamak yürekin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Bu tip ekseri müstacel bir durumda çabucak açılabilen aptal çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini katkısızlar.

Bu tür yangın merdiveninin çizgi özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven iyi bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar yahut bedii tasaların bir faktör evetğu binalar için şık hale getirir.

Report this wiki page